contact
mijn werkwijze therapie coaching training
Als Mindfulness-based psycholoog vormen Mindfulness en de intelligentie van het lichaam de basis van waaruit ik werk. Ben je op zoek naar meer welbevinden, innerlijke vrijheid, levensvreugde en/of eigen kracht en mogelijkheden of wil je meer betekenis geven aan je werk, studie en persoonlijk leven dan kan ik je daarbij helpen.

Samen gaan we op onderzoek hoe jouw klachten zijn gesitueerd in jouw levensgeschiedenis en actuele situatie en wat er gedaan moet worden om verbetering aan te brengen.

Op individuele basis begeleid ik jong volwassenen en volwassenen in mijn praktijk voor lichaamsgerichte gesprekstherapie bij trauma, hechtings- en ontwikkelingsstoornissen, stress, burn-out, overmatig piekeren, angst en paniek stoornissen en rouwverwerking in Amsterdam.

Daarnaast geef ik diverse Mindfulness vaardigheidstrainingen, in groepsverband of individueel, aan volwassenen, jong volwassenen en studenten.
Coaching

Coaching en therapie lopen bij mij door elkaar heen. Het gaat bij beiden tenslotte over jou als mens. De vragen die we onszelf stellen zijn doorgaans hetzelfde van aard.

Voel je je gevangen in een studie, baan of relatie waaruit je graag zou willen ontsnappen? Is je dagelijks leven een weerspiegeling van je waarden en interesses? Lijkt het alsof de essentie van het leven als het ware aan je voorbij gaat? Wat drijft je? Hoe ontwikkel je een goede balans tussen prestaties en gezondheid? Wil je je levendig voelen?

In plaats van het leven op zijn beloop te laten, nodig ik je uit om zorg en aandacht aan jezelf te besteden. Hierdoor leer je beter begrijpen hoe jouw geest jouw gevoelens, gedachten en lichaam beïnvloeden. Wat je niet weet, kun je namelijk niet beïnvloeden.

"Bouwen we onze bruggen met de keien die ze lijken te blokkeren."

Nisargadatta